I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, March 22, 2012

kenangan

salam semua..
hari ni aku nk cite pasal kengan aku mase blajo dlu kat ILP Pedas N9..
ha sesiape yg pernh blaja kt c2 bgus..
aku ase skng ilp tu x mcm zaman aku dlu blaja..
dengo2 ustaz azam dh x de kat c2..
hoho meriah2 la mereka2 yg belajo kt c2 ye..

now aku nk kongsi2 pada semua and mengimbas kmbali wktu aku blajo2 dlu..
ni aku pongah2 kat kotak2 kat uma aku..
kebetulan nk cri kije2 time aku blajo dlu..
tup tup terjumpe wktu time blajo dlu..
nk2 yg ni...
korng tgok pic ni k...

ha korng yg pernh g konvo kt PICC putrajaya ingt lagi x buku ni..
hehehehehe...
msti dh x ingt kan??
mesti dh x de kan??
tul tak??
hoho so aku bgi korng ingt blik
ni taun 2007..
ha kpde yg pernh g konvo taun 2077 tu ce tegok2 lek..
hehehehehe...
ade lgi..
tgok ni...

ha senarai nme ni korng ingt lagi x...
nk2 yg g konvo tu...
intan , kak ikin , yaya , diba , fiza , kak sham , aini ...
x silap aku la nme2 yg aku taip ni yg g konvo termasok la aku...
hoho...
ingta lagi x???

ade lagi...
tgok ni lak..

ingt lgi x korng pass masok dewan mkn kt konvo ni..
hahhahaha..
dh x de an...
huhu..
kengan kn semua ni...

ade lgi ni last tuk kong..
tgok pic ni..
fail ni ingt lagi x korng..
time ni bru masok ilp pedas..
hehehehe..
aku simpn g..
ni la mse kite sume kne trening gile2 gn dak sinuor2 kite..
ingt x???

kengan kn sume...
hmmmmm aku rindu korng sume..
hehehhehe..
byk sgt kenangan kite wt kn2....

p/s : huiii korng kenang daku dlm doa korng ye... ^_____^


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...