I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, January 26, 2011

Perfect

Perfect..
hmmmmm....
kadang2 bile terpikir nak merase ape orng lain ade..
tak kire la ape2 pon..
kebaikkn...kesmempurnaan,mcm2 la..
tapi kenape ade je yg tak PERFECT...
hmmm terpikir tak??
ape puncenye???
ape sbbnye??
kenape??
boeh jadi mcm tu..


manusia ni lemah segala halkn..
kadang2 terlebih kadang2 terkurang..
hmmmm...
contoh aku la...
aku nk jadi ape orng lain ade..
tapi orng lain akn kate aku ni tak ade pendirian..
suke ikot2..
tapi aku tak kish ape orng ckp..
sbbnye aku nk merase ape selame ni aku tak rase..
bile terpikir balik...
aku tak layak nk dptkn ape yg orng lain leh dpt..
kadang2 sedih gak bile terase bende yg aku tak le ade..


contoh pergaulan la..
kdng2 bile kite ade BFF..
terase tak diendahkn...
mcm mane nk ckp ea..
hmmmmm...
nk kemane2 la...
asik orng tu je....
lau daet same2...
beborak jauh sekali...
jeles???jgn pikir mcm tu..
manusikn ade keingn same...cume berlainan care..
cehwah!!!hehehe..
betul tak???
dlm hati sedih je meraung2 nagis..
serbe slah.....
hmmmmm...
tapi tak pe mybe perasaan  je...
org kate jgn sngke burok...
hmm..
tapi lau betol la ape yg  disngke..,,
hmm tak tau la nk ckp..
serah je pd yg berkuase...


yaallah aku tau aku ni insan yg lemah sgt2
terase sedih bile tak dpt atau tak  tercapai ape yg diinginkn..
insan2 yg bijak sne.terase tak layak tuk bergaul insan begitu..
tapi ingin terase seperti tu..
bagaimana yallah...????
terlalu kerdil aku ni....
kenape yallah aku tak seperti mereka??
sedih terasa bila tak setaraf seperti mereka...
terase ingin berjauhan dri mereka..
haruskah begitu....
hmmmmm.... :'(


p/s::bile dgar lagu ni sedih lak...

Sunday, January 23, 2011

pada hari ni

pada hari ni..
keje aku cm biskot cismort..
kjap ade keje tak ade..
mungkin nak dekat raya cine tu job tak bnyak..
hehehehehe..
dikesmpatan ni aku bekeje ni dgn tgah tak ade keje ni..
aku rajin2 nk menulis sikit..
tu pon lau tak ade keje sgt2...
hehe..


ade terluang n otak aku nk menulis aku tulis..
ni dh pukul 11.57am..
ha tak me g aku rehat..
tapi tak tau lokasi mana aku gan adek aku nk rehat..
hmmmmm..
kat mane ea??
korng tlong bagi edia kat mane??
hahaha...


opss sowi terkendale jap..
boss aku pangil..
hehehehe...
ade cilap cikit pasal keje..
hmmm biase la keje kn mane ade tak salah..
hehehehehe..
ok...


hari ni keje aku cm nk mengantok..
huhu..walapon aku dh puas tido semlm..
ha ckp pasl semalam...
smlm aku keje..
sabtu ahd aku turun keje..
sbb ade job tak le output..
so smlm gak la setel job tu..
hepi lile la aku job yg de masalah tu setel akhirnye..
ape kitorng buat??
dengan ade 3 kepala ni mcm2 edia bagi..
berpuloh kali gak la kiteorq try buat output tu..
akhir sekali jadi..tepat kul1.10pm setel keje2 tu..
huhu...balik je keje trus tido smpai tak sedar diri...
sungguh penat..


boss aku pon tido nyeyak agknye smlm..
hehehehe..
ok la aku dah ade keje kang aku smbong cite lagi k..
babai....salam....


p/s::  :)

Friday, January 21, 2011

lame GILE

salam semua...lame gile aku tak jegok2 tijau2 blog aku..
rindu rasanye..
kenape??
aku kesebokan dlm bulan2 mude ni..
hehehehe..
byk job aku kene kejar..
dah mcm main kejar2 polak..
hehehehe..
rindu lile aku nk menulis dlm blog ni..
tapi ape kn daya aku kesebokan..
mlm ni aku try jinak2 syelit2kn masa aku tuk menulis..
aku byak nk cite tapi dah lupe..
hehehehehe..mengong..
ok la korng...
beberape buln ni aku hepi la..
boleh la..
ape die??bunyi cm tak semagat...
biase la penat bekeje kan..
ape leh wat...
sampai mati pon keje melambak2....
alhamdulilah byk job byk ot aku dpt kelim..
heheheheehe...
syukur....amin..murah rezeki aku...
ini pon aku baru blik keje..
penat pon tak ilang lagi ni..
keje aku senag dok je..
ade job buat...
tapi bile dah dpt PEH!!!! melambak2 kaw2 aku dapt..
hehehee..
boss aku sume best2..alhmdulilah dieorng best...
boleh begurau...mcm kawn2 la senag cite..
hehehehe....
dah 2 bulan lebih aku bekerja dgn ST..
syukur byk bnde aku belajar...
mmng lain dengan pat keje lame aku...
tnggungjawab lagi besar...
slah buat amek kaw...kene kaw2...huhu..
hope so aku boleh bekerja dengan lebih teliti seperti mana bos2 aku nk kat staff2 die..
huhu...ye la aku ni bukan betol..
keje memain ke tak ke ade je tk betol wat keje..
tu la kelemahan aku...
BFF aku???
huhu dieorng sntiase dekat dihati..
kwn yg paling best aku jumpe...
tak kering gusi la..
ha ape die??
tak boleh kering guci...??
korng amik tisu ke kain ke ape2 la..
lap gusi tu....keringkn..
hahahhaha...mengong....
ape BF??
Belom lagi dlm tahun ni bulan ni...
hmm aku tak terpikir lagi la..
cm serek atas ape yg dah berlaku..
yg pnting sekarang aku nk tmpukn keje aku..
nk kumpol wet byk2 smpai puas..
hehehehe...
insyallah dah byk aku bgi kat mak ayh aku..
boleh gak dieorng gi umrah ke haji..
amin...mudah2an..
korng doakn la tuk aku moge rezeki aku mkin melimpah2...
alamk....
mate ni dah tahap gaban ngatoknye..
k la kengkawn...aku masok tido dulu ade mase aku tulis lagi..

p/s :rindu aku kat BFF walaupon hari2 jmpe..rndu jgk aku kt kwn2 yg mngenali diri ni...LOVE U All
        :) zzzzzzzzzzz.....




Sunday, January 9, 2011

~KeLaHiRaNmU~

salam semua...
akhirnya yang aku tunggu2 tercapai dpt..
dengan bangganye..
aku nk kongsi gan korng..
aku beli tepon baru..
nama die pink2...
hehehehe....c3 la..
sbb kenape aku gelo die pink2..
korng nk tau ke??
k aku bagi tau..
sbb die colour pink..
aku suke colour pink..
syantek..
nak tegok....??
syantek tak....??
syantekkn....
ni la idaman aku NOKIA C3..(pink2)
walaupon orng ckp dah lapok kn..
agk payah aku nk dptknnye...
sekse beb nk dpt..
ngumpol wet aku hehehehe...

hari ni tercatit la kelhiran tepon baru ni (pink2)
heheheehe..
sampai tak boleh tido aku dibuatnye..
heheheehe..
mlm ni tak tau la aku boleh tido ke tak..
dah ade pink2 ni...
asik dok nk membelek je la die ni..

ok la tu je aku nk bagi tau...

p/s: best2 aku suke sgt2 hari ni.. :)


Friday, January 7, 2011

~NaK CiTe~

semlm pas balik keje p mkn kat luar gan kawn2..
hehehhe..
pas mkn p jenjalan kat c2..
jln2 sekali nmpak pat tmbng bert badan..
ape g p timbng...


nk tmbng kene masukkn wet 20cen..
sekali.....
jeng2...
berat badan naik...
yes2 aku hepi..
tercapai berat bdan aku naik..
49kg lagi 1 kg je cecah 50kg..
huhu..


so skang berat badn makin naik..
makin demok aku..
heheheehe...
i like.... :)


pas dah tau berat badan naik..
hepi lile la..
senyum je memanjng..
hehehehe...


now hari ni la aku cite kat korng..
heheehe..
dulu2 aku ni kering lile cm jerangkong..
mayat hidop la..ape2 la dieowng ni gelo aku..
huhu....tu dulu2..


skang aku dah lain..
hehehehehe..


p/s : hepi banget :)

Tuesday, January 4, 2011

Okay - Ku relakan dikau pergi



huhu saje nk berjiwang tuk hari ni..
betul ke cinta itu susah tuk kite lepaskn atau memiliki???
hmm korng pasti ade jawapanye kan...
tuk itu aku tujukan khas buat insan2 yng putus cinta..
tapi2 lepas ni kite buka lamaran baru..
ape yang dah lepas itu biar la berlalu...
semua tu hanya dugaan olehnye..
kite sebagai hamba hanye mencari,berusaha tuk pasangan hidop..
betul tak???
jodoh dan sebagainya hanye yang menentu DIA..
ape yng penting...
hidup ni perlu diteruskan walau sesekse mane pong..
betol tak??
hmmm betulkan...
so aku tak nk panjang lebar cite..
korng enjoy yah..... :)


p/s: hmm dugaan..

Saturday, January 1, 2011

hepi besday

hai2 syakina..
hepi besday..
hope tadi p mam kenyang..

akk doakn moge pnjang umo murah rezeki..
huhu..
kurang2kn berat badan..
nnti tak beutiful gurl...
hehehe..

hope tadi hepi...
maaf takade hadiah..
just belanje mam..
ok kn..

next time insyallah kite p mam kat pat lain..
syakina ckp je..
akk bwakkn..
hehehehehe..
inyallah lau di panjangkn usia ni..

p/s: hepi besday :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...