I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, March 31, 2011

....HePi BeFdAy Acek IS....

hai semua...
hari ni  nk cite pasal bff sya punya befday....
huhuhu...
bolan mac dah hbis sudah...
hehehe...

3o mac 2011 (RaBu)
befday Bff sya..
name die aidil iskandar..
gonam sudah 19taun umonya..

sgat hepi time tu...
mlm befday beliau..
dismbot oleh acek wan n acek aki adeknye..
wah...mereka cite acek is kene mandi topong..
khehkhe...

esok siangnye befday die...
tepat kul 5.30pm..
blik keje..
kami2 sume turun...
hahahaah..
acek is keno lagi mndi topong..
acek wan la mulekn dulu..
pas tu fais..
pastu sya n adek sya..
heheheehe..
yg best sekali..
boss kami turut serta..
hahaha..siap amik pic lagi..
nak negok....


heheheehe..
ciankn...separuh keno topong..
smpai masok2 mate topong tu..
heheheehe...

pastu2 mlmnya kami sambot kat alibaba besday acek is..
sebolom nyanyi kami nyanyikn hepi besday tuk acek is..
tapi2...sya pon kene sekali..
sbb mase befday sya mereka2 tak bout..
hehehee..
ye la awl bolan kn..
bajek tak dok..
hehehee..

hehe sonok time tu...
nak tgok kek kami...


ha ni la kek kami..
sume ade..
dimulekn name is,lala,shiba.zaki,wan n azhar..
haha bos kami pon join..
pastu2 kami nyanyi...

hmm sonok sgt time tu..
pas habis karoke..
kami g mkn kat anjung warisan..
tak silap la..
hmmmm...
pastu kmi blik...
the end...

p/s :: acek is moge2 umomu pnjng n jadi budak yg baik ok n murah rezeki..hepi2 sokmo :)

Tuesday, March 22, 2011

tetiba sakit...

hari aku nk kasi tau kt korng..
aku ditimpa sakit..
huhu..dahsyat la..

ha???
sakit ape??
sakit kepala....
tetiba je aku sakit kepala pagi tadi....
tahap gaban la sakit die..
nk termuntah pon ade..
mengigil jgn ckp la..
bepeloh lagi la...

aku bgi tu la kat bos aku sorng ni..
nk mintak blik...
tapi2 die tak bagi suh rehat kang blakng..
tunggu2...
sampai takleh tahan..
aku tinggalkn sume job aku....
huhu..
nasib baik mereka2 ni phm aku..
tq korng..
pulak tu hari ni pat keje aku dilawati 3 orng cina..
tak pasti dari mane..
mybe dari singapo...
sbb bos aku dri singapo bwk die ke jb..

sblom aku tombang aku trus rehat2 kat blakng..
haha...
leyne gakla tido..
nk hilangkn pening aku tahap gaban ni..
syukur alhamdulila..
mkn tegah ari aku puleh la sikit..
cume selere mkn je tak ade..
just aku rehat mnum air limau suwam je...

pastu aku kembali bertugas..
semakin ok kepala aku smpai sekarang...
tanpa mkn ubat taw...
hehe...

ok la tu je nk bagi tau..
:) hehe..

p/s :: tq ambil berat tentang sya...kwn2 semua..tq..

Sunday, March 13, 2011

tunang2 lagi...

ehem2 semau..
salam....
hari ni aku nk kasi tau kat korng..
12.3.11 sabtu aku berada di mua....
mlm jumaat aku tiba sane....
so aku nk story2 gan korg..
haha....
12.3 tu aku ditugaskn sebagai juru solek..
huhu agak takot la nk conteng2 muke org..
alhmdulilah....
model pertama yg aku conteng ni berpuas hati dgn solekkn aku..
hehe..
nk nengok.....


huhu cantik tak...???
ni la hasilan seni solek aku...
ade yg bokonan...
mari2 sya conteng muke tu...
hehehe...
alhamdulilah berjaya aku menghasilknnye..
nk patah riok gak la tulang bakang ni conteng muke org..
hehehehe....
nak sempurne conteng muke kene la berjam2 ye tak...
hahahaha..
syukur2....


kami sepupu2 sume balik..
sonok sgt2...
hahaha smpai bawk blik dak 2 eko ni..
nk tau sape????
jeng2...
acek wan and acek is..
huhu sonok bebbeno die blik mua..
hahahaha..
ade orng tu dah pat kwn baru...
 nk tau sape??
see see this..
ni orngnye yg pat kwn baru...
huhu..
name pangilan same...
umo pon same...
cume tinggi gan rendah je tak same..
hahahaha...
nnti ade mase lagi kite blik mua lagi ye acek wan and acek is...
hahahaha...


yang paling sonok sekali..
mase majlis tu..
kami2 sume sepupu2 peg pozing lorh amik pic..
heheheehe..
see see bwh ni....
hahaha...
mereka2 ni semua cantik2 kan...
ade yg bekonan..
hahahaha...
ni la sepupu sya...
lau tak ade diorng ni tak meriah...
hahaha...ni baru sepupu pompuan sepupu lelaki ade gak..
tapi lupe nk in te fream tuk dieorng..
next time sya perkenalkn kat korng ok..
huhu...
alhamdulilah majlis tunang anje and jaja berjalan lancar..
syukur2...
hope so korng kekal abadi solamanya yo...
smpai timang2 ank.cucu,cici..
hehehehe...
k la kengkwn smpai cnije nk cite2...
hope ejoy...


p/s :: moge bahagia selamanya ok anje and jaja...amin..... :)

Thursday, March 10, 2011

MY BESDAY

Hello2...................
hai semua......
09.03.2011 hari rabu..
dah berlalu sudah...
huhu itu la hari lahir aku...
alhamdulilah umo aku panjang lagi..
syukur2...

hmmm smbot besday cm mane???
alhmdulilah..walaupon tak semeriah mana..
aku ucapkn terima kasih la yg wish2 besday aku...
ramai gak la yg wish..
heheheehe...
termakso la sepupu sepapat,adek beradik,mak cik2,kengkawn2..
terima kasih byk2 wish ye..
itu pon dah cukop tuk jadikn hadiah aku..
wahla.......

tahun ni aku pat hadiah tak semeriah dulu2...
sobab dah beso..
lagi 1 ekonomi meleset..
hahahahaaha...
tapi tak ape yg memberi dan  tak memberi...
aku ucapkn terima kasih la bebyak..
heheehe..

besday ni pon aku smbot same dgn kwn bekas sekerja jima aku..
name die rosyibah..
tarikh lahir kami same..
cume tahun je berbeza....
akk ku terima kasih bgi hadiah..
mmng suke boxz tu..
cantik...
pandai kamu pilih...
heheheehe..
 hmmm ape lagi la ckp ye...
terima kasih terima kasih terima kasih...
hehehehe..

p/s :: tq all 4 my besday... :)

Monday, March 7, 2011

~TaHnIAh My FrEnZ~

HaI SeMuA..
HaRI NI NaK KoNgSi gAN KoRNG SeMuA..
NaK TaU TaK???
MeSIT NaK KN...
PaSaL KwN AkU YG LaMe GiLe TaK JuMpE.. 
kami sE sek Men DulU
3 HaRI 2 MlM...
AkU DoK GaN DiOrNg...
HEHEHE..


JuMaAt MlM SaBtU..
BLIK KeJe Je..
AkU CePaT2 SiAp2..
HEHEHE..
PaStU AmIk CIK ALISA..
HAHA....NI La DiE CIK ALISA SYA..
CaNtIKKN...
HEHEHE.....
McM SaPe???
McM SYA La.....HEHEHEHE....
OK...
PaS TU AkU G CiTY PaNdAN ( PaSaR BoRoNG)
SHoPiNG CIkIT TuK BRG2 HaNTaRAN KwAN SyA SoRnG NI...
HA!!!! NK TaU SaPE??
NnTI DuLU Ye...


MlM Tu DH SHoPIG2..
KaMI TeRuS GeRaK BlIK PaSiR RaJA...
HUHU....
PeNaT GiLE...
DaH SmPaI UmANYE..
BeGElAP PoLAK...
LeKTrIK TaK ADe KeJAP...
HUHU...
TaKOT GaK....
PaSTU KiTEoRNG TiDO...


HaRI SAbTU LaK...
AkU BuAT ApE EA...
PaGI KuL BaPE TaH DaH BgUN La...
NK WaT ApE2 YG PaTOT...
HEHEHEHE..
PaSTU KAmI KuAR JaP G KoTA BeLI BUaH2 TuK HnTArAN...


PaSTU2 BuAH2 TU SeMUa SyA AnD CIK TIQAH SyA YG GuBAH..
NK TGoK??
MEH TgOK...
TARA.......
see see cantikkan...
hehehe buah je...
bakul,bunga2 tu org lain buat..hehehe...
ade lagi...
sireh junjung.....


tgok2 tu cantikkn...
tapi2 mcm2 edia kami buat...
hehehe...
nyosah jugak wat bende2 ni..
hehehe...
akhirnya gubahan tu ubah suai lagI..
sbb tgok terlalu semak...
penoh gan bunga je...
so gubahan yg terakhir begini....
ini la hasil yg terakhir....
kiteorng buang bunga cikit ganti coklat...
hehehehe..
tak pernah humo sireh junjung ade coklat...
hehehehehe...
kau ade????
tak ade kan...
HAHAHA.....


mlm ahad tu aku wat inai hasilan CIK ALISA sya..
die ni mmng kreatif orngnye..
tgoktu tgan sya kene conteng...
cantikkn..
semple menarik smpai tertarik...
heheheehe...


last sekali kiteorng buat ketiviti masing2....
nak tau....


jeng2...
hehehe...
lame gile tak buat bende pelik mcm ni..
masih ade lagi seni aku ni..
yg panjng tu la sya punya...
ok tak..???.
ni kiteorng buat selapas gubah sireh junjung...
pd hari ahad hari pertunagan tiqah..
ingat nk pakai la cm org2 kendarat...
hehe..
hmmm tak pkai pin tak dok..
so simpn wat kenangan je...


pas tu2..hari yang penoh debaran....
6.3.2011 hari ahad...
adalah hari pertunangan kwn aku sorng ni....
nama die siti nor atiqah....
huhu.....
nk tgok???
seeee....ni la cik atiqah sya...
atas tu sebelom die mekaup..
bwah tu dah siap dah..
cantikkn...
ha ape???
nk tau sape yg colek....


ha yg baju merah tu la yg solekkn die..
cantikkn..
name die ema...
adek cik alisa sya...
hehehehehe....
huhu boleh la tahan die solek...
hehehe...
sya suke tgok....


ala kwn2 sya byk lagi nkcite..
tapi dh mlm..
mengatok lak mate ni...
solau nk tgok lebih byk lagi pic tunang kwn sya ni..
g la kat FB sya ye...
terjah la FB sya tu...


ok la selmt mlm la...


p/s : atiqah...moge jodoh kmu dgn c die kekal abadi selmnya ye...and taniah.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...