I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, December 27, 2010

NEW YEAR 2o11

hmmm bape hari je nk tahun baru...
sedih2....
terlalu byk kenggan tahun 2010..

aku tetap mcm ni..
oleh itu....
aku terpakse berhenti keje lame and ambik a new job..
byk sgat kengan aku kat sane..
ingt balik terlalu sedih tuk aku..

so aku bagun n teruskan hidop baru aku..
kwn2 pat keje lame tetap di hati aku..
insyallah aku jengok korng..
belum masenye..
sabo k...

new year ni aku azam..
nk kumpul harte byk2..
sampai mase baru kawen..
boleh g tu..
huhuhu..

sampai mati pong tak cukup kumpol harte kan..
hehehehe..
itu je la ubt hati aku..
tak pikir ape2..
skang aku sygkan diri aku..
hope allah mmberi keberkatan ape aku cube lalaui skang..

wat mase skang aku tak nk pikir bf2...
bagi aku tak penting tu sume..
yg penting aku hepi dgn sesiape pon..
amin..

alhamdulila hidop aku kat job baru ni aku hepi sesgt..
coz dak2nye gile2..
hehehehehe..
kepoh..nk2 hajar...
huhu riyoh2 opis tu...

pd kengkwn aku kat JIMA..
aku miss korng so much..
rase nk meleleh air mate ni..
bile tringat.. 
kemane2 je kite bersame..
korng keje elok2 ye..

p/s : aku rindu kat korng sume... :(

Monday, December 13, 2010

AHAD 12-12-2010

tarikh ni aku ade game ntball kat kg aku..
peh!!!kalah..
hmm it's ok...
hehehehehe..

sblm zohor dah habis game ni..
pas tu aku blik uma...
pas zohor aku kuar g..
g uma pei(bakal suami rozy)
hehehehe..
abg die kawen..
so kiteowng pong dtg ber4..
aku,rozy,pai,gan kwn rozy dari kl..

sonok gak la..
hehehehehe,,
pas tu kite owng balik..
mase balik hntr mmber rozy kat larkin..

pas2 kite owng g setia tropika..
seje jln2..
bagi ikan,kure2 mkn..

hehehehe..
kelakar2..
mcm2 kenagan kat c2..
 pasti suke dgn pic2 ni..

korng nk tgok..
jom...





p/s : best :)

Monday, November 29, 2010

HARI PERTUNANGGAN

27-11-2010 SABTU..
terciptala kisah..
cozenku di milik owng..
iaitu lokman tunangnya..
owng nogori sombilan..
syukur majlis berjalan lancar..
amin2....
tahniah ye cik atie...
huhu..

ape pon ni la pic2 pertunangan die..
aku nk kongsi2 gan korng sume..
let see oke..

ni la hasil hantaran die untuk blah lelaki...
simple tpi menarik..

bersama tunangnya lokman..
same padan..

huhu ni bersamo bakal mertuanye..
konon2 lorat nogori ckit..
huhu...

ni bersamo ayahandanye..
and2 ank buahnye ..
ank buah aku gak..
huhuhu...

ni bersamo ibundanye...
di sebelh kanan..

huhu...
cun tak??
time nii sume cm artis..
kenape??
sume kat dml uma tu tgok kite  owng...
huhu feymes gitu..
hehe..
agknye cute sgt..
nk2 aku..
hahahahahaha...
so sweet...mmng syantek sgt..

ni bersame gan aku..
cantikkn...hehehehe..


KEESOKKAN HARINYA..28-11-2010 AHAD..
sebelum balik JB..
kiteowng jenjaln beli belah..
you see this..


konon2 beli belah..
hahahaha..

last sekali kiteowng p minom ABC
kat kedai Atan..
huhu cedap...
penat layan dak2 ni..
nak2 dak kecik ni...
best sgt2 mase ni...

p/s : next day insyallah aku trun muar lagi..cozen2ku t kite p jenjln lagi..Kepana Ramadawati semoge kekl hujung nyawa and tahniah selamat menjadi tunanggan orang..

Wednesday, November 24, 2010

NATURAL BEAUTY CONTEST

Hehehehe..
Nak MENCUBA NASIB...
agk leh menang tak??...


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN.


1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!


2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest (Ada kat tepi blog nie haa)


3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.


4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.


5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)


6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)
jadinye aku lotak la pic ni..
ok tak aku letah pic ni..??
huhuhu....
ok kot....


nnti korng klik kat atas ni..
undi aku..
 ha.. korng lak jgn lupo join sekali..
huhuhu..


selamat mencoba semua...

terima kasih

TERIMA KASIH...
awk dah cll sya..


TERIMA KASIH...
awk ngaku, salah awk kat sya...


TERIMA KASIH....
awk mntk maaf kat sya..


TERIMA KASIH...
awk sudi nk kwn gn sya lagi..


TERIMA KASIH jugak....
awk ubtkan hati sya..


p/s : nasib baik sya fhm awk...sya maafkn...terima kasih...

AkU boLeH

hari ni keje kat ST agak slow..
coz  x ade keje nk wat..
smlm je byk...


syukur pd ILAHI aku boleh buat keje2 baru...
ilmu baru tu...
huhu cume x laju je wat keje..
hehehehe...


setakat ni aku selese tak ST..
staff2 nye ok...
lebih kurng kat JIMA gak..


masok ni dah 4 hari aku keje ST..
huhu..
byk gak otak aku boleh masok ape aku buat...
tak me g aku kene amik alih tugasan SHIDA..
omg..!!!
agk cuwak gak la...
moge2 aku boleh buat...


takot2..
YALLAH PERMUDAHKN KERJAKU..
amin....


p/s : doakn kite yg terbaik.....

Wednesday, November 17, 2010

16.11.2010 SELASA

tarikh ni sepatutnye aku tak dtg ke jima lagi..
koz aku cuti..
oleh kerana aku rasau..
en zahari pong suh aku turun selasa ni..

pagi2 aku dah smpai jima..
sbb aku nk susn nk ajar dak baru...
aku bukn nye pandai mengajar pong..
huhu...

entah phm ke tak dak2 ni aku ajar...
hope ilmu aku turunkn ni dieowng berjaya wat keje2 aku nnti..
heheheheheehe...

petang nk blik aku sedih..
koz berpisah gan kwn2 opis aku..
nak2 kak anis..
huhu...
bederai air mate aku..

pas tu2 kn...
en kaml kite ni belikan smting kat aku..
hehehehe..
die beli mknn seylet..
pas tu die bgi garfil kat aku...
cantik tak??
cute kan..
aku nama kn die graf..
hehehe..
tak besar tak kecik..
seng la t aku nk bwk kemana2..
thnks ea kamal..
i like..
hehe..

p/s : insyallah dipnjngkan umo kite jumpe aku turun jima jegok korng..

Tuesday, November 9, 2010

-TEMUDUGA-

09-11-2010 hari selasa..
hari ni aku g temuduga pat mmber aku bekerje..
kat mane??
kat setia tropika..
name cmpy die aku lupe..
almaklum la aku tak pndai owng poteh,,
hehehehehe,,..

aku tgok selesa tmptnye..
walaupong tak riuh mcm jima..
hmmm..
aku mmng mint keje syarikt ni...
sbb ape??
die gunekn outcad..
lebih kurng mase aku bljar dulu..

dlm mase y same jugak..
my sis pong temuduga same..
hehehehe..

syrikat ni mmng cari orng..
alhmdulilah...
aku 2 beradik ni insyallh mule keje pas raya haji ni..
hehehehehe..
best2...

tp mse nk g aku takot gile bagai..
nk tenngkn ati mek r pic..
pose2 la pelbagai..
ni kat uma sebelom nk g..

ofiznye lak..
ni la suasana ofiz cmpy mmbe aku keje..
tak ramai..
tak bising...
keje pong senang...
ade keje ade..
tak ade dok melanggok...
hehehe....

p/s : aini n shida tq ea...

Sunday, November 7, 2010

terselamat

jam sekitar 5.30pm...
pas blik keje aku nk g setia tropika...
dlm perjlnan tu aku tgok kenderaan kurng..
slalu dh berjele2 kat atas jln raya..

huhu..
aku tetibe jadi pelik??
kenape la kenderaan ni main2 lmpu kat jln raya,,
cm bagi isyarat...
de sesuatu je....

tetiba je smpai kawsan starhill golf rezod...
aku nmpak de JPJ...
dgn bangga aku wat2 la tak de ape2..
anggp nk cek rotek je...
 sekali......
aku kene than dah...
alamk.....
JPJ tu suh dok tepi...
aaaaaaaaaaaaahhhhhhh...
aku jerit dlm ati ni...
dlm sejarah aku driv baru ni aku kene than gan JPJ...
hahahahahaha...
tak le lupekan...

tp2..
nasib baik aku tak kene saman..
huhu..
maseh eh EN JPJ..
 EN JPJ tu ckp kurngkn tentet cermin tu..
huhu slamt2...
hehehehe...

huhu...dgn muke cuak aku rase lege bila die ckp mcm tu..
aku terlepas dri surat CINTA JPJ..
lau tak peh kene bayr sey...
maut aku....

oleh kerana Aku tahu nnti blik kene rmpoh JPJ lagi..
aku stey kat tmn setia tropika...
ade la cecah kul 6.35pm aku lepak..
mase tu ujan pong turun..
tapi2 sebelum tu aku nk ilngkan BENGGANG
aku n ain tngkap la pic..
heheheheeh..
nak tgok...


cantik tak??
mesti la kn,,,,
hehehehe....
pas tu ujan pong turun..hehehe..kiteorg pong balik...

mlamnye lak kiteorng kuar...nak tau g mane???
jusco n mcd.....
sonok sgt...
lame tak rase hepi mcm ni...
kitorng byk gelak.....
hehehehe...ade je topik lawak kuar...
singah sane sini..pusing sana sini..
hhehehehe...
look2 pic ni....
time ni tak leh blah..hahahahaha...kelakar2..
mcm kanak2 riang....
hahahaha..
nurul layan je kitorng ni y gile2..
hehehehehe...
ade lagi,,,
mak tulung.....
toi2...
heheheheehe....
mmng tak boleh blah...
pas tu kiteorng p mkn...
blik uma smpai kul 12 huhu...
lme sgt tak kuar mcm ni..

p/s : ain n nurul tq ye ajk akk jnjln...lame tak kuar mlm..hehehehe...maseh2..korng mmng best...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...