I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, August 29, 2010

::syukur::

alhamdulilah....
ptg tadi aku g bazar dahlia..
aku jumpe kwn karib aku..
atiqa daud...
hehehe..
makin comey die..
syukur la....
pastu aku jumpe kak fiza,shafiq n zul...
hmmm terubat windu aku kat kak fiza...
berkat aku bersabo..
n pohon pada allah aku nak sgt jumpe die org walau mcm mane keadaan aku sekali pon..
syukur2 sgt...
terima kasih allah...
hari ni kau telah temukan aku gan kak fiza..
tak kisah la ape sekali pon riaksi die terhadap aku..
suke or tak aku tak kisah..
yg penting aku dah dpt jumpe dieorng...

alhamdulilah allah......

Tuesday, August 24, 2010

:: nak cite ape2 je::

::mood::
ari ni mood aku busan..
hmm tak tau ape nk buat..
malas nk wat keje...
tp...
kene buat gak..
sbb dh tugas n tanggungjwb sye..
ari2 bende same je sye buat..

RAYA...
mood raya...
hmmm..
tahun ni tak tau nak beli baju raya ape..
ape ekh?
colour?
hmmmmmm...
kasut?
tp kasut dah ade..
xbf sye belikan..
mase tu beli besday sye..
hmmm..jd kasut tak yah beli la...
heheheehe...

::teringat::
hmmm dulu2 time pose ade bf..
tp..................
skng dah tak de....
hmmmm..
dulu nak g mane2 mase pose same2..
skang dah tak ade...
teringat dulu teman kan xbf g dange...
pilihkan baju aye die..
huhuhu..
cm sye gak shoping berjam2...
tapi.............. sume tinggal kenanggan je..
sediy lak :(

tak ape...
tu dolu2...

eeeeeee....
busannye......
ape nak buat?
tido?
opss kt opis...
kang kantoi gan bos..
hmmm...
ape2?
tlg bagi tau sye...
ape nk buat?
hmmmmm..
lambt la awk sume bagi edia..
hehehehehe...
20mint terhenti..

okey2....
sowi2 tekendale sekejap..
ade costemer tadi..
huhu...
ok kite smbong...
kat mane tadi?

oh pasal mood..
hehehe...
hari ni tak tau nape busan...
tapi sye cube nak menaip kat blog ni..
tetibe ade mood nak menaip nk kongsi2..
kehidupan sye pd kmu sume..

sye baru jinak2 nak menulis ape2 je yg sye rase..
hope kowng tak kisah..
walupon merepek..
hehehehe..

hmmm...
kenangan sye same xbf masih ingt2 lagi..
hmm tak tau nak ilangkan cm ne..
kowng tau tak?
mesti tau kn..
hmmm..
ok  la aku skng cube2 sebok2kn diri..
wat ape2 yg patot kat pt keje aku..
cop2....
aku lupe nk bagi tua..
aku keje kat mane?
syarikat memandu..
nak tau tak?
ha ni la pat sye keje...
 J.I.M.A sdn bhd..
ape tu ?
Johor Institut Memandu Asas...
dekat je kat kempas lame menghale ke seelong tu..
kowng tau tak?
tau kan..

time pose ni kat jima lengang..
tu ditimpe kebusan teramat..
masing2 dok tenung FB masig2...
hehehehe..
p kene cover..
kantoi nnti...
.....sape?
en mat..
hehehehe..


hari isnin ari tu staff baru mule keje..
huhu..
cun....
nak tgok...?



santey kan..?
hehehe...
name die ain...
die ganti cik salju kite...
kat cawgan tmn u...
pic ni copy kat fb die..
t sye update yg lain...


ade lagi staff baru jima name die ijum..
nk tgok tak?
jeng2...



syantek kn...
hehehe..
die ni gntikan kwn sye...
bahagian penjadualan calon2....

hmmm....
nak tau tak sape staff yg tinggal kn kami? 
jap ea....

ni la die...
sediy... :( windu kat dieowng..
tp kiteowng still berhubung..
bile2 boleh jumpe...
hmmm...

sye doakn moge mereka ni...
bejaya dimase akn dtng...
ha jgn lupe sye ye cik dada n cik salju...
jentik t lau lupe sye..
hehehehe...

well skang sye sendiri...
hmmm...
tapi cip baik ade cik jum2 kite..
sekepale...
hmmmm...
best gak cik jum2 kite ni...
hehehe...

kenangan tetap kenangan kan...
hari ni cik lala kite nak kuar gn bf die....
g angsana lau tak slah dengar la......
bile teringat....
kan best sye mcm tu....
hmmm...
nak wat cm ne kan...
hidop dah sendiri....
hmmm.. 
tak ape la.....
kite sabo je....
 hari ni cm malas je nak g solat tarawey...
lau tak pegi rugi lak...
sebolan sokali jo pat buek...
hmmmm...

bolan pose ni...
tak tau npe rajin sgt...
tlg mak wat keje uma...
hmmm...
hehehe...
sebenarnye cian kat mak...
mlm mc ni mak wat kuih smpai sok pagi...
sok pagi dah nk hantar kuih...
tengahri hantr kuih...
cian kat mak....

p dpt wet kuih bnyak oooo....
huhu...
leh shoping...
mak nak beli ni...
mak nk beli tu...
yang ni mak...
hehehehe...
abis wet mak kat sye n adek sye...
kiteowng kejekan..
p mak sye tak kisah....
sye syg mak sye...
walaupon sye tau die kurng suke dgn sye....
mak sye rapt gan adek sye...
sye rapt gan ayah sye...
p tak seerat mak gan adek sye...

kadang2 sye rase kecik ati bile mak sye suke lebih2kan adek sye...
tak ade spe tau ati kecil sye ni...
sye boleh buat bertahn n besabo je...
hmmm...
sye pernah nagis sbb mak sebelahkn adek sye...
p sembunyi2...
die tak tau pon...

hanye allah je tau hati sye ni..
hmm tu la dugaan hidop sye...
kadng2 terpikir nk bunuh dri...
sbb sye tak than situasi mcm ni...
nsib baik sye kuat n berpikir pnjng...

walauapepn...
sye besabo......redo....
atas ape yg di beri...
rase rindu kat xbf sye...
sye mesti nages...
tak tau npe?
mybe terlalu sygkan die..
walupon die wat dek kat sye..
tak ape la awk...
sye tak kisah...
awk wat la mcm mne pon sye ttp syng awk...
walupon kite dah putus...

sbbnye..
sye dah jnji gan ati sye..
awk la cinta hati sye yg terakhir..
awk ingat tak kete2 tu?
mesti tak kn...
tak ape la awk...
sye fhm...
sye ni sape je...

k la..
sye tak ade pe g nak cite...
mybe smpai cini je...
sok2 sye tulis lagi....
dah antok...
sok keje...
tata....sume....
:)

Monday, August 23, 2010

janji manismu..

Oh dunia ini

Penuh kepalsuan
Oh mungkinkah tiada
Keikhlasan
Apakah ini
Suatu pembalasan
Ku sedar kebesaranMu Tuhan

Aku bagai seorang

Kembara jalanan
Terumbang ambing
Di lautan gelora
Mencari kebahagiaan
Dahan untuk menumpang kasih
Mungkinkah suratan
Hidupkan  selalu sendirian


Hati membeku mengingatkan

Kata janji manismu... oh...
Ku dilambung angan-angan
Belaian kasih sayang suci darimu
Oh kejamnya


Lidah tidak bertulang

Ucapan cinta menghiris kalbu
Ku kan pergi membawa diri
Cinta di hati terkubur lagi

Tidak ku fahami

Mengapa terjadi
Peristiwa pahit mengguris hati
Jalanan hidup ini
Sudah tertulis
Kutempuhi dengan kesabaran
Kusedar kebesaranMu Tuhan...


Sunday, August 22, 2010

hadiah besday aku...



ni hadiah hari lahir aku die bagi..
hanya tinggal kenangan je...

berpikir sejenak...

23.07.2009 ( khamis mlm jumaat)
awk ingat lgi tak tarikh ni?
tak ingt kn?
ni la tarikh sye terima awk dlm ati sye..
pikir tak ape sye pikir time ni?
tak kn?
sye mengharapkn sesuai pda awk..
pernah tak awk tau?..




TMN SETIA TROPIKA..
ingt lagi tak tmpat ni?
kenngan ape yg ade kat sne?
awk tak ingt kan?
kat c2 la frist date kite..
bagi ikn n kure2 mkn..
tmpt busan2 rhatkn pale kt c2..
tak ingat kn?..


bulan 3 2010...
ingat tak bulan ni ape awk dah wat kat sye?
awk tk ingtkan?
awk kntoi gn kwn sye...
ingat tak?
time tu besday sye dah nk tibe..
tak ape sye tak kisah..
sye smbot gn kwn sye..
time tu akk awk pon wish kat sye..
dan sye ade mintak putus gan awk..
awk pikir tak ape sye rase?
tak kn?..


awk....
kwn2 sye ckp awk jht..
sye tak pkr awk mcm tu..
cme sye malu gn kwn2 sye awk mcm tu..
awk pikir tak ape perasaan sye?
ape sye rasa?
dan kenape sye mcm tu?
tak pikirkan?


awk...
awk penah ckp kat sye awk terhegeh2 kat sye..
sye pkir2..
selame ni pon sye nk jumpe awk..
sye dtg uma awk..
sye nk g mne2 sye ajk awk..
sye amik awk..
sye jempot awk kat uma..
time tu sye dah ade kereta..
sye bosan sye jumpe awk..
knpe ckp mcm tu?
pernah tak sye trus tinggalkn awk?
pernah tak sye tak bgi pelung kat awk?
tak ade kn?


sye pon berubah...
awk pkir tak kenape sye mcm tu?
awk tak pikirkan?
walaupepon sye ttp syg awk..
pernah tak awk mcm tu?






(suare ati ku)


awk.....
sye tau sye jhat and slah..
tp sye tak pernah cbe tuk lupekan awk..
seperti mana awk lupekan sye skang..


awk....
sye dpt rsekn awk sygkan sye lagi..
cume awk tk nk tujuk..
sekeras mne ti awk kat sye..
sye tak kisah..
sebb sye syg awk..


awk..
sye cube nk phm awk..
tp awk tak bgi sye pelung..
salah ke sye?
walupon mkn mase yg lame?


awk...
kenape wat sye mcm ni?
mane jnji2 awk?


awk...
sye mintak maaf..
sye tak kn putus2 sygkn awk..
wlupon awk tak kish lgi dgan sye..


awk...
sye slalu berdoa..
moge awk bgi sye pelung..


awk...
bgi tau la sye...
kenape?
mengape?
sye nk tau.....





















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...