I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, March 22, 2012

kenangan

salam semua..
hari ni aku nk cite pasal kengan aku mase blajo dlu kat ILP Pedas N9..
ha sesiape yg pernh blaja kt c2 bgus..
aku ase skng ilp tu x mcm zaman aku dlu blaja..
dengo2 ustaz azam dh x de kat c2..
hoho meriah2 la mereka2 yg belajo kt c2 ye..

now aku nk kongsi2 pada semua and mengimbas kmbali wktu aku blajo2 dlu..
ni aku pongah2 kat kotak2 kat uma aku..
kebetulan nk cri kije2 time aku blajo dlu..
tup tup terjumpe wktu time blajo dlu..
nk2 yg ni...
korng tgok pic ni k...

ha korng yg pernh g konvo kt PICC putrajaya ingt lagi x buku ni..
hehehehehe...
msti dh x ingt kan??
mesti dh x de kan??
tul tak??
hoho so aku bgi korng ingt blik
ni taun 2007..
ha kpde yg pernh g konvo taun 2077 tu ce tegok2 lek..
hehehehehe...
ade lgi..
tgok ni...

ha senarai nme ni korng ingt lagi x...
nk2 yg g konvo tu...
intan , kak ikin , yaya , diba , fiza , kak sham , aini ...
x silap aku la nme2 yg aku taip ni yg g konvo termasok la aku...
hoho...
ingta lagi x???

ade lagi...
tgok ni lak..

ingt lgi x korng pass masok dewan mkn kt konvo ni..
hahhahaha..
dh x de an...
huhu..
kengan kn semua ni...

ade lgi ni last tuk kong..
tgok pic ni..
fail ni ingt lagi x korng..
time ni bru masok ilp pedas..
hehehehe..
aku simpn g..
ni la mse kite sume kne trening gile2 gn dak sinuor2 kite..
ingt x???

kengan kn sume...
hmmmmm aku rindu korng sume..
hehehhehe..
byk sgt kenangan kite wt kn2....

p/s : huiii korng kenang daku dlm doa korng ye... ^_____^


Sunday, March 11, 2012

minta PENDAPAT hadiah yg mane sesuai tok si jejaka??

salam pd semua yg ajin bace blogger..
pendikkn cerita mau pendapat mey...

hadiah yg mne sesuai tok lelaki
aku ade cadgan tp x pasti..
minta dri korng yg gud2 edia..
cdagannye tgok kt bwh ni...

1------ kek
    hmmmm aku pkir nk buboh kek tu nme manje beliau..
    pas tu smbot kt tpi pntai..huhu..

2----------rantai
     hmmmmm rantai lak aku nk buboh nme aku hoho atau smbungan nme aku n org tersyg..
     ok ke beb???hmmmm..

3-----------minyak wangi
     minyak wangi ape yg terhangat dipasaran..hoho..

4---------------baju
   hmmm baju?? ape yg tren skang ea...

5-----------beg duit
    hmmmmmm ape yg best??

6-----------------jam
    hmmmmm jenama ape best ea??

7-------------cincin
     hmmmmmm beli cincin couple ok kn...
     p yg mcm mne ea???
     kt mne leh dapat...uhmm...

8-------------banje mkn
    hmmmmm ni sempoi jep hmmmm..
    takat kenyang pas tu x de kengan..

9------------------ gelang
   hmmmmm mne paling senang nk cri...yg terbaiknye...

10--------------kasut
   hmmmm tren ape yg best...
   
hoho bajet sya dlm rm200 lau boleh byk bnde leh beli dlm rm200 tu...ape agknye kn...pl2 bantu aku yg buntu ni...

Friday, March 9, 2012

SaMe Ke??????

salam semua..
hari ni aku nk kongsi2 cite pasal kwn aku sorng ni..
huhuhu..
dulu kmi sepraktikal kt segamat..
beliau ni dak segamat...
aku syg sgt kt die...

dipendik kn cite la an..
ade la 1 kwn ni kmi mse tu kuar sesame..
amik la 1 mmbe ni kuar sesame gak..
huhu beliau sakap kmi adek beradik..
so aku pon g tau adek kt uma..
ni mmbe mase praktikal kt segamat..
beliau sakap same la muke..
hehehehehhee..kami ketawe...
mybe rapat sgt tu mcm adek beradik kooooooootttt...

so ape korg ase..
ce tegok pic kt bwh ni...
same ke beb???


hoho x kn...
pelik gak ape la yg sme tu..
teyum ke??
bentok muke?
mate?
kening?
ummmm ape ye...hehehehehe..

p/s :   so kepada yg tegor kmi serupe tu anda telah tertipu..hehehehehe..kmi best frenz  
         sesgt..hehehehe..JAGAN TERTIPU    ^_________^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...