I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, July 17, 2011

Lame tak update blog

Salam semua.. Maaf beribu-ribu maaf.... Sejak kebelakangan ni Busy kit.. Sampai x sempat nk update blog ni... huhu.... Hehehehe.. Tetibe kekurgan edia... And penyakit malas dh Tibe serta merta... Hehehehee.... ^_______^ So jika ade kesempatan... Masa terluang n edia yg mantap dtng... Insyallah blog aku ni aku update selalu.. And kongsi2 cite mngnai ALAM KEHIDUPANKu.... So wt masa ni nk rhat2kn minda... Hehehehe... Ok samapi sini je ea.. U/p : hope so aku leh update blog aku..

Saturday, July 2, 2011

malang betol

salam...aisey...
hari ni hari sabtu 2 julai 2011..
pagi2 mcm biase aku ade aktiviti gan mak aku..
aktivi ape???
huhu rahsia...

so pas blik dri aktivi tu..
aku p tman mak aku g jombotan kwn2 die..
ptngnye aku kuar nenok movie yg gh hot2..
ape die tranformen...
huhu cite tu mmng best la..
suke nenok..

Tp2 sebelom tu aku nk cite..
erghhhh....nk nanes tak leh...nk jerit lagi la...
dri uma aku grk sengsorng nk amik cazon aku sorng ni nemankn aku nenok movie ni..
dah sampai pat kawasan die,...
peh!!!!ade roblok...hampeh tul....
akhirnye surat cinta aku dpt...
erghhhhhhh........
nenok ni......nenok ni........
ha ni la suratnye :(
keslahan yg aku buat....
nenok ni.....
nmpak tak???
aku tak kai tali pinggng...hmmmm :(
wahhhhhhhh,,,,nk nanes...wet dh la tak de...
baru jep nk rase gaji baru dh dpt bende2 mcm ni....

ni 1 hal...
1 hal ni lagi nk blik dri nenok movie..
aku dh byr parking tiket..
smpai pat kuar parking tekit parking tu tak nk telan...
die ckp aku tak byr..
nyirap betol aku...
dh la kne saman pas tu parking tekit lak...
dh 1 keje aku gostan lek p byr lagi wet parking tu...
kete kat bakang aku dh bising2,,,,
hon2.....
eeeeerghhhhhhhh...
bengang2....nenok movie pon tak sekusyuk mne..
pale ni dok pikir saman2....

hmmm nk wat sam mane an dh nasib badan..
pasrah jep lorh...
dan kerane tu aku pong mek la pic....
hahahahahaha...
see the below...
macam tak ade ape2 maslh..hahahahahahaha....tu le aku.....

p/s :: ade sape2 leh tlg byar an saman...erghhhh... :(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...