I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, February 26, 2011

Suti2 hujung minggu..

hai semua...
hari ni tak tau nak cite apa...
slalu hari mcm ni  kene keje..
huhu...
so penat sgt...
smpai tak ade mase nk wat ape2...

tapi hari ni ade mase sbb tak keje..

hari ni tak tau nk kemane2..
ni pon baru je pas cuci kete heheheehe...
penat...
kete ape??
viva je....
syomelkn...

oh ye....

9 mac 2011 hari rabu ni besday sye..
year.....tak sabar  rasenye nk smbot...
ape la agknye kwn2 sya bgi kat sye ye...
hmmmmm....
??????..hehehe...

ade part lagi nk cite2 ni..

6.3.11 ahad kwn se sek men sya tunang..
hmmmm..
tahniah ye........
pas tu2 cozen sye lak tunang 12.3 ni...
adeh mayak tul aktivi sya hunjung2 minggu ni...

pas tu ade runion lak kat melaka 19-20.3 ni...

huhuhuhu..
mesti sye akn kepenatan....

pas tu 27.3 besdy mak sye..

aaauuuhmmm....
bulan 3 ni byk sgt acara kene wat...
hehehehe..

ape agknye sya nk beli tuk mak sya ye....

sya ade tnye gan mak sya..mcm ni..

ank : mak lau besday mak nk mkn kat mane??

mak : nk mkn kat pontin...
ank : amboi jauhnye..hehehhehe..
hoho moge2 ape mak sya nk sya boleh bagi...
hehehe....

bulan 2 pon dh nk tmt sudah...

syejap je kn....
dah nk masok bolan 3...
hehehehe...

ha terlupe..

sya dh cukp 3 bolan keje tmpat baru...
bestnye gaji pong dh naik...
wah!!!!! bolan ni kayo mak cik...
heheheheehe...
syukur la.....

ape lagi sya nk ckp ea...

tak tau la...
hmmm nnti ingat sya cite lagi..
heheheheehe....

p/s : nak hadiah mayak2 ye.... :p

Tuesday, February 8, 2011

cuti2 malaya

ok hari ni aku nk start cite..
sejak2 ni aku busy gile blik lmbt smpai tak smpat aku nk jejk blog aku..
huhu..
hari ni aku nk cite gan korng...
raya cina dah lepas sudah..
haha..
raya cina pon dah jadi raya kita..
cuti pnjng beb..
huhu...
lau aku keje kat pat lme aku tak pat cuti yg begitu amn sekali..
kekekeh...
syukur pd ilahi...


ok korng nk tau aku wat ape cuti2 malaya ni...
4 hari 3 mlm aku ade kat kg...
huhu...
lme tak blik kg mcm ni...
lau dulu2 setahun sekali je blik...
tu pon time raya baru nk blik..
syukur2...
skang ahlmdulilah...


ok hari khmis pg2 aku sekuarge aku dh kemas2 nk begegas blik kg..
tup2 ade cll dari pak cik aku...
ckp kg banjir la pulak..
adeh.....bengang sekejap..
hehe....tapi2 kan mase tu aku g shoping2 dulu..
hehe..
lmbat gak la blik uma...
ape???aku jdi blik tak??
akhirnye blik gak..
ptg gak la gerak...
beh dah kemas2 kau takkn tak nk blik..
niat kat hati nk blik kg..
huhu...
bapa aku on je...
lau tak tak hengen gak die nak blik dego kg banjir...
hehehe...
beh ade orng sapot hehe...
hmm kire smpai kg mlm gak la...


jumaat.....
hmmm aku wat ape ea...
dok uma kot...
eh aku dh ingat aku pi gerai sepupu aku
kat pasar tani...
ha pas tu g kenduri jiran uma makcik aku..
haha...ape ni ari khamis...
smpai kg aku g uma makcik aku..
kiteorng kumpol reramai kat c2...
meriah gile la..
sbb sepupu sepapat aku sume ade...
cume 1 fmly ni je tak blik..
kire kurng cikit serinye..
aceh...
hehehehe...
mlm sabtu aku gn sepupu sepapat aku mayap g bukit..
tak ape2 tah beli..
kekekeh...
pastu lepak kat warong..
minum2...jumpe la mmbe dari kl..
hehehe..ari tu turun jb..
nasib baik die blik...jumpe kejap pon jadi le..
pastu kiteorng blik la...


sabtu2......pat ni hari ni aku pling suke nk cite..
sbb ape???sebab aku gan sepupu sepapat aku g melaka....
bestnye....
kiteorng blik ari je...
peh kuar dari tol tangkak tak silap aku..
peh...jem bai...gile byk kete kat haiway..
turu  tol melaka pon same...
sesak gile...penuh kete atas jln..
orng jgn ckp r...
jem pun jem smpai gak kiteorng destinasi pertama..
padang pahlawan mcm tu la...
jln2 dlm shoping kmples pahlawan tu....
last kiteorng lepak kat padangnye...
peh luas gile la padangnye..
syantik r gak...
hahahaha....
kitorng pe g pose la bebyk...
hahahaha...
tibe2......the big man pon muncul..
sape??mr jaja..
hahahha...
die bwk kemre nikon...
wah....sume senyum smpai ketelinga..
kekekeh...ha amik pic gune kemre die lak..
dah puas pose2...
kiteorng jejln nk g pat kapal...
sblm nk mlm kn...
sbb kite orng nk g jankewok...
hmmm betul ke aku taip...
hahahaha..korng paham dah cukup..
almklum la orng puteh ni agk kureng cikit..
agrkeke...
pegi citu lak penoh gan orng cine lak....
huhu...boleh tahan la...
lebih kurng g kat pasar karat jb,,
tapi ni lagi pnjang n mcm2 ada...
aku g c2 just beli anting2 je...
hahaha senggit 1 anting2..
murahkn...nk tgok...???


syantikkn....nk ikotkn beringgit2 gk la..
lau tak sbb wrne die aku suke tak beli gak aku..
hehehehe...sebenarnye tak tau nk beli ape..
tetibe terpikat gan anting2 ni tu beli..
hehehehe..dh puas jenjln p mkn lak..
kat melaka gak la..
hmm tmpt tu aku lupe namenye..
cm mknnan laut la...
huhu...lme gak la kat melake tu..
dh belecak2 sume...
smpai uma nk kul 1pg gak la...
huhu..puas gak jln2...
lame tak g melake...


ahad...
aku blik jb....


p/s:hmm thank ea jaja hehehe bawk kiteorng jnjalan... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...