I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, December 27, 2010

NEW YEAR 2o11

hmmm bape hari je nk tahun baru...
sedih2....
terlalu byk kenggan tahun 2010..

aku tetap mcm ni..
oleh itu....
aku terpakse berhenti keje lame and ambik a new job..
byk sgat kengan aku kat sane..
ingt balik terlalu sedih tuk aku..

so aku bagun n teruskan hidop baru aku..
kwn2 pat keje lame tetap di hati aku..
insyallah aku jengok korng..
belum masenye..
sabo k...

new year ni aku azam..
nk kumpul harte byk2..
sampai mase baru kawen..
boleh g tu..
huhuhu..

sampai mati pong tak cukup kumpol harte kan..
hehehehe..
itu je la ubt hati aku..
tak pikir ape2..
skang aku sygkan diri aku..
hope allah mmberi keberkatan ape aku cube lalaui skang..

wat mase skang aku tak nk pikir bf2...
bagi aku tak penting tu sume..
yg penting aku hepi dgn sesiape pon..
amin..

alhamdulila hidop aku kat job baru ni aku hepi sesgt..
coz dak2nye gile2..
hehehehehe..
kepoh..nk2 hajar...
huhu riyoh2 opis tu...

pd kengkwn aku kat JIMA..
aku miss korng so much..
rase nk meleleh air mate ni..
bile tringat.. 
kemane2 je kite bersame..
korng keje elok2 ye..

p/s : aku rindu kat korng sume... :(

Monday, December 13, 2010

AHAD 12-12-2010

tarikh ni aku ade game ntball kat kg aku..
peh!!!kalah..
hmm it's ok...
hehehehehe..

sblm zohor dah habis game ni..
pas tu aku blik uma...
pas zohor aku kuar g..
g uma pei(bakal suami rozy)
hehehehe..
abg die kawen..
so kiteowng pong dtg ber4..
aku,rozy,pai,gan kwn rozy dari kl..

sonok gak la..
hehehehehe,,
pas tu kite owng balik..
mase balik hntr mmber rozy kat larkin..

pas2 kite owng g setia tropika..
seje jln2..
bagi ikan,kure2 mkn..

hehehehe..
kelakar2..
mcm2 kenagan kat c2..
 pasti suke dgn pic2 ni..

korng nk tgok..
jom...





p/s : best :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...