I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, August 27, 2011

Selamat tinggal Rahmadan Dan Selamat Datang syawal..

salam semua..
dah lame sangat aku tak update blog aku..
rindu rasenye nk cite2 gan korang lagi..
dikesempatan ini aku memohon maaf beribu2 maaf atas perkara2 yg terlanjor or tak terlajor dri segi percakapan,perbuatan dan sewaktu dgannye..
pose kini hampir tiba tamat dan akan menjerlang syawal 2 ari lagi..
persiapan korng dh lengkap???
compem dah an..
tahun ni aku raya cm terlebeh over bju smpai 4 pasang..
hahahaha..gile bai byak..
akupon taktau kenape??
erghhhh bile pikir2 an blik 1 pembaziran berlaku..
tahun ni fmly aku cdang an colour green...
and my cozen is peach..
huhu....x sngka tahun ni kami cozen2 nk same clour..
i like... ^____^ ....
tahun depan kite same colour g k..
2 ari je lagi nk syawal..
yallah sekejap sgt rasenye...
ape pong mood raya tahun ni aku enjoy...
hahaha kwn2 aku kt umo tunggu aku blik ooo...
nnti kite g gaye sesame cm tahun lepas ok..

hohohoho...
just i want say
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN..

u/p ::  jaring2 raye uma aku lau nk wet raya oh... ^______^




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...