I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, April 26, 2011

NEW HOBBY

hai semua hari ni nak story2...aku ade hobby baru...huhu setiap hujung minggu p joging...ahlmdulilah..hilang segala kekusutan dlm diri bile puas berlari 1 tmn tu..hehehe...agk kurng tekanan dlm diri skng..mkin tenang jiwa rage ni..cehwah...... hehehe...baru 2 minggu gk la p joging...puas bekerja kn..pe slah cuti2 hujung minggu p besenam ke ape2 kan...

ha nak tau dgn sape p????look this below ea....

ni la mereke2 yg aku p joging setiap hujung minggu...hehehe...tapi sorng je tak de...isketambola...
cian...die pent so tak pat join...kami sume ni ade kat warong..hehe pas joging rutian harian kami mesti lpak kat warong...tak kire la kat mane....smbil rehat2 kan bdn hilng peloh duduk2 ngeteh kat warong..agk nk melantak melantak la gak...hehehe....

hmmm sonok dgn mereke2 ni....hehehe...

p/s :   msti teruskn tau smpai bile2...insyallah...

Sunday, April 24, 2011

.....KaWen.....KaWeN.....KaweN.........

salam semua.....
hari ni aku nk bagi tau...
sabtu ahad lpas ni aku p kursus kawen....
huhu..
ramai gak la pergi..
ade yg berpasgan ade yg sendiri2 ade gan kawn2 cm aku..
hahahaha...
aku tmnkn kawn aku 2 orng ni
tak lame lagi nk kawen..
dengo2 dlm tahun ni diorg ni langsungkn...
huhu....ahlamdulilah dh nk kawen kwn aku ni...
cepat tu...
bagus la.....bende baik per......
ape????aku bile nk kawen???
hmmm soalan yg ckop ssah nk jawp...
khekhe..
insyallah ade rezeki ditemukn jodoh cpat kawen lorh...
heheehe...
mudah2an amin....

sblom nk mulekn kuliah tu kami2 ni semua interframe dlu..
huhu...
konon2 nak buktikkn la p kursus kawen..
ceywah......
jeng...jeng.....jeng.....
haha...dah mcm ape dh...g kursus cm g sek...ade file2 lagi...
ni aku gan kwn2 aku sesame sek men....
yg mane nak tunag??
ha yg tengh tu....
lagi sorng mane??
ha sabo la...
tak mnyabo bebeno korng ni ea..
heheehe..
k ngok2 ni kat bwh ea......
hehehe....
ni best frenz sya...
love him...
ow betul ke sya taip tu..
hehehehe.....rosyibah namenye....hehehe...
dh nk kawen syg sya orng ni...hmmmm...
rindu la bebeno kite kat syg....
pas ni kite msti tak dpt bersame cm sbelom2 ni...
yg penting kite msih kwn yg baik...hope so..4 ever...

dlm pic ni sume 1st kursus..
ia itu hari sabtu 23.4.2011
so agk cm xsaitet la...
khekhe.....

ha hari ahadnye lak..24.4.2011
hari yg terakhir aku kursus..
ha start hari ahad ni topik2 yg di bincang mmng best gile..
nk2 munakahat and tentang kekeluargaan alam rumah tangga..
huhu..mcm2 ada..
ust2nye pon gile2 kepala...kmpulan raja lawk pon kalah dgn ust2 ni..
khekhe.....
ape??? nk tau ape yg die cite...???
huhu itu rahsia...
nk tau p kursus kawen k...
:)
last day kami2 pon ade mek pic gak..
want to see???
okey see the below...
ha ni dlm blik kuliah....aceh2 ckp pon cm dak2 smbong blajo kat kolej or mane2 la...
hehehehe....
hahahaha.....pic ni tak boleh blah aku tgok..
cm kat perpustakan awm je..heheh dgan buku nye...konon2 nk tnjok la kite ni gh stady..
hehehe...i sey......
hahaha yg ni lagi la cm dak sek..gn botol airnye...khekhe..
haus oooo..pastu mngatok....
dlm tu mne ade air...time rehat je baru ade air...

ha ade lagi nk bgi korng tgok..
ahah....nak mmbuktikn...kelayakn sijil krusus kawen aku...
tara......
cam tak percaye p kursus kawen..agkhakah..
ha sesiape yg tak wat kursus lagi ckp sme aku ha..
aku leh tlong korng join kursus ni....lau yg tgah2 cari kursus tu ha comen2 blog ni ye...
ape???dh boleh kawen???
hmmm bendenye boleh kawen...calon tak dok lagi...
khekhe......korng doakn la moge dpercepatkn jodoh aku ini..
cehway......heheehe....

............................the end............................

p/s :: alhamdulilah selesai sudah kursus ni...amin tinggal kawen je ni...khekhe... :P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...